ClickCease De Bestrijdingsbrigade - Hulp bij het bestrijden van ongedierte

Ongediertebestrijding in Volendam – De Bestrijdingsbrigade

Ongediertebestrijding in Volendam

Patrick helpt u van de ongedierte af!

DBB Jonker

Bel nu en wij proberen u vandaag nog te helpen!

Bel nu en wij proberen u vandaag nog te helpen!

   Al 27 tevreden klanten zijn u voorgegaan in Volendam deze week!

   Al 27 tevreden klanten zijn u voorgegaan in Volendam deze week!

Patrick helpt u van het ongedierte af!

DBB Jonker

Klanten aan het woord

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Over ons

Ongediertebestrijder De Bestrijdingsbrigade

De Bestrijdingsbrigade, vind bij ons uw ongedierte specialist!

Via De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig een bestrijder inschakelen die uw ongedierte probleem definitief weet op te lossen. Dankzij onze jarenlange ervaring, geavanceerde technieken en slimme methoden zijn zij in staat om bijna elk ongedierte te bestrijden. Mét garantie!

 

Wie is Patrick?

Hallo, mijn naam is Patrick en ik ben de ongediertebestrijder in Volendam.  Ik heb al vele jaren ervaring het vak. Ik haal heel veel plezier uit het bestrijden van ongedierte. Iedere situatie kan voor een andere manier van werken zorgen en daardoor is het werk nooit gaan vervelen. Ik doe het werk nog steeds met veel plezier.

Direct van uw ongedierte af met behulp van de bestrijder in Volendam!

0299-787509

Ongedierte in huis? Bel de ongediertebestrijding in uw regio!

De bestrijder aangesloten bij De Bestrijdingsbrigade is gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende vormen van ongedierte. Regelmatig wordt de ongediertebestrijding in uw regio ingeschakeld voor het bestrijden van muizen, wespen, bedwantsen, houtworm of zilvervisjes. Voor andere vormen van ongedierte kunnen onze specialisten ook worden ingeschakeld. Heeft u zelf last van vervelende ongewenste beestjes in huis? Bel onze spoedservice vandaag nog om zo snel mogelijk geholpen te worden bij het bestrijden van deze ongewenste gasten. Onze vakmannen beschikken over een ruime ervaring en de juiste middelen om ongedierte te bestrijden.

 

Schakel de spoedservice in!

Het is zeer belangrijk om ongediertebestrijding uit te laten voeren in uw woning als u last heeft van ongewenste beestjes. Ongedierte kan verschillende bacteriën en virussen mee naar binnen nemen, wat van invloed kan zijn op uw gezondheid of die van uw gezin. Ongediertebestrijding in laten uitvoeren helpt u te voorkomen dat u of andere gezinsleden ziek worden door de aanwezigheid van deze beestjes. Naast het feit dat u ziek kunt worden van deze beestjes, kan het ongedierte ook schade aan uw woning of tuin veroorzaken. Neem daarom direct contact op met de spoedservice als u direct van uw ongedierte af wilt!

Over De Bestrijdingsbrigade:

De Bestrijdingsbrigade heeft een aangesloten vakman door heel Volendam voor preventie en bestrijding van ongedierte bij u thuis of op kantoor. De beste bestrijders zijn aangesloten bij ons om u als klant te helpen met uw problemen. Onze bestrijders zijn snel beschikbaar en werken in Volendam en omgeving.

Soorten ongedierte

U kunt de bestrijder onder andere inschakelen voor de volgende soorten ongedierte:

Wespen

Vliegen

Motten

Muggen

Muizen

Ratten

Andere knaagdieren

Kakkerlakken

Vlooien

Mieren

Zilvervisjes

Bedwantsen

Mollen

Schimmels

Zwammen

Boktor

Houtworm

Vliegend ongedierte

Welk vliegend ongedierte bestrijden de specialisten voor u?

 • Wespen
 • Vliegen
 • Motten
 • Muggen
 • Duiven
 • Kraaien

Hulp bij vliegend ongedierte? Bel de bestrijder!

Niet alleen is het voor uzelf vervelend als er vliegend ongedierte in uw woning leven, ook kan dit uw gezondheid aantasten. Denk bij vliegend ongedierte aan wespen, vliegen motten, duiven en kraaien! Mensen kunnen allergisch zijn voor wespensteken, met alle gevolgen van dien. Daarbij geven deze steken een uiterst vervelende pijn. Motten kunnen uw kleding en andere vormen van textiel aantasten. Zowel de steken van wespen als de schade van motten in huis wilt u voorkomen. Een effectieve en snelle bestrijding van vliegend ongedierte is dan ook noodzakelijk! Onze ongediertebestrijders staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Ook voor het leveren van vogelwering bent u bij de bestrijder aan het juiste adres.

 

Vliegend ongedierte bestrijden

Vliegend ongedierte bestrijden lijkt makkelijker dan het is. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van een wespennest in de muren van uw woning. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen is allerminst dier- en milieuvriendelijk. Daarbij kunnen dergelijke middelen gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Denk aan een situatie waarbij uw kinderen met deze gifstoffen in aanraking komen. Verstandiger is het dan ook om professionele hulp in te schakelen. Onze ongediertebestrijders beschikken over effectieve oplossingen voor het bestrijden van wespen, vliegen, motten, duiven en kraaien.

 

De ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade bestrijden geen bijen.

 

Neem vandaag nog contact met onze ongediertebestrijders op in uw regio, om de mogelijkheden geheel vrijblijvend door te spreken.

Knaagdieren

Welk ongedierte valt onder knaagdieren?

Veel mensen denken bij knaagdieren aan hun lieve konijn, hamster of cavia. Wanneer we het echter over ongedierte hebben, zijn knaagdieren een stuk minder prettig! De meest voorkomende vormen van knaagdieren als ongedierte in Nederland zijn de huismuis, de bruine rat en de zwarte rat. Naast deze ongediertesoorten zijn er nog tal van andere knaagdieren die voor schade kunnen zorgen. Denk ook aan bevers en marmotten! Van de in totaal 2277 knaagdiersoorten leven er slechts 17 in Nederland. Het vervelende aan deze knaagdieren is hun snelle voortplanting. Door het snelle voortplanten spreekt men al snel van een ongedierteplaag, die maar lastig te verhelpen is.

 

Knaagdieren laten bestrijden

Knaagdieren kunnen zich op verschillende plekken binnen en buiten uw woning verstoppen. Denk aan de holen die zij in uw tuin graven, de bomen waarin zij zich verstoppen, enzovoorts. Dit maakt het behoorlijk lastig om de knaagdieren op een effectieve wijze te bestrijden. Onze ongediertespecialisten helpen u hier graag bij! Met speciale ongediertebestrijdingstechnieken kunnen ze het ongedierte effectief bestrijden, zonder dat u, uw kinderen of uw huisdieren in gevaar worden gebracht door chemische bestrijdingsmiddelen.

 

Neem vrijblijvend contact met de specialist op, om u te laten informeren over de manier waarop zij muizen en ratten voor u kunnen bestrijden!

Welke knaagdieren bestrijden de specialisten voor u?

 • Huismuis
 • Bosmuis
 • Huisspitsmuis
 • Veldmuis
 • Bruine rat
 • Zwarte rat
 • Overige knaagdieren

Kruipend ongedierte

Welke kruipende insecten bestrijden de specialisten voor u?

 • Kakkerlakken
 • Vlooien
 • Mieren
 • Zilvervisjes
 • Bedwantsen
 • Andere kruipende insecten

Kruipend ongedierte? Bel de ongediertebestrijding in uw regio!

Kruipend ongedierte zorgt niet alleen voor een onhygiënisch aangezicht van uw woning, ook kunnen ze schade veroorzaken en gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. U kunt bij kruipend ongedierte denken aan ongediertesoorten als kakkerlakken, vlooien, mieren, zilvervisjes en bedwantsen. Hoewel deze ongediertesoorten onschuldig lijken, zijn ze dat allerminst! Kakkerlakken kunnen bacteriën bij uw woning mee naar binnen nemen. Zeker senioren en jongere kinderen met een verzwakte weerstand kunnen hierdoor sneller ziek worden. U voorkomt dit door het kruipend ongedierte tijdig te laten bestrijden in uw regio. Wanneer u te lang zou wachten met het bestrijden van deze ongediertesoorten, zou u al snel met een ware plaag te maken kunnen krijgen.

 

Bestrijding van kruipend ongedierte

Het bestrijden van kruipend ongedierte is vaak lastiger dan u denkt! Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat mieren effectief bestreden worden? Het gebruik van mierengif kan een goede oplossing zijn, maar dit is allerminst dier- en milieuvriendelijk. Daarbij lopen uw kinderen en huisdieren grote risico’s als zij met dit gif in aanraking komen. Onze ongediertebestrijders beschikken over professionele bestrijdingsmiddelen, om kakkerlakkenvlooienmierenzilvervisjes en bedwantsen op een effectieve wijze te bestrijden.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met onze ongediertespecialisten bij u in de regio op, om de mogelijkheden door te spreken!

Houtaantasters

Houtaantasters in huis? Bel de ongediertebestrijding in !

Houtaantasters vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Denk aan houtaantasters als schimmels, zwammen, boktorren of houtworm. Dergelijke ongediertesoorten kunnen voor een vervelende en lastig te herstellen schade aan uw woning en interieur zorgen. Denk aan de kleine gaatjes die houtworm in uw houten balken en meubels veroorzaakt. Niet alleen zijn deze gaatjes vaak lastig te herstellen, ook kan het constructies ernstig verzwakken. Het instortingsgevaar van houten constructies neemt hierdoor toe, als gevolg van de houtaantasters in huis. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om deze schimmels, zwammen, boktorren en houtworm effectief te bestrijden.

 

Houtaantasters bestrijden in huis

Het is erg lastig om houtaantasters zelf te bestrijden. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen en is niet altijd effectief. Om een serieuze ongedierteplaag in huis te voorkomen, doet u er verstandig aan om professionele hulp in te schakelen. Die hulp bieden onze ongediertespecialisten u! Zij beschikken over verschillende ongediertebestrijdingsmiddelen, die de houtaantasters op een effectieve wijze helpen bestrijden. Zo wordt verdere schade als gevolg van de schimmels, zwammen, boktorren en houtworm in huis voorkomen.

 

Neem vrijblijvend contact met de bestrijder op, om de mogelijkheden van onze ongediertespecialisten in uw regio door te spreken. Zij helpen u van uw ongedierte af!

Welke houtaantasters bestrijden de specialisten voor u?

 • Schimmels
 • Zwammen
 • Boktor
 • Houtworm

Mollen bestrijden

Waarvoor kunt u de bestrijder inschakelen?

 • Bestrijden van mollen
 • Verjagen van mollen
 • Vangen van mollen
 • Plaatsen van mollenklemmen

Een omgeploegd gazon? Mollen bestrijden is de oplossing!

Heeft u momenteel last van een compleet omgeploegd gazon? De kans is erg groot dat u mollen in de tuin heeft. Door de gangen die mollen onder de grond creëren zal uw gazon gaan hobbelen. Deze gangen storten namelijk in als u over het gazon loopt. Mollen bestrijden is een klus die u vanzelfsprekend aan de aangesloten bestrijder van De Bestrijdingsbrigade kunt uitbesteden. Mollen bestrijden is voor hun een relatief eenvoudige klus, omdat zij over de juiste middelen beschikken om mollen te bestrijden. Naast mollenklemmen kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van carbid, waarmee de mollen vrij snel uit uw tuin zullen verdwijnen.

 

Mollen bestrijden met mollenklemmen

Op internet vindt u vele filmpjes om mollen te bestrijden met mollenklemmen. Wij raden aan om dit niet zelf te doen, maar om de klemmen door onze bestrijders te laten plaatsen. Om de mollenklem te kunnen plaatsen scheppen ze een molshoop weg, zonder de gangen onder de molshoop aan te passen. Vervolgens plaatsen ze de klem in de gang en bedekken ze deze met wat aarde. Als de mol in de val loopt, kan hij bestreden worden.

 

Andere vormen van mollenbestrijding

Naast de traditionele mollenklemmen kunt u ook voor verschillende andere vormen van mollenbestrijding kiezen. Mollen bestrijden kan bijvoorbeeld ook met carbid of met Solar mollenverjagers. De Solar mollerverjagers zijn duurder dan de mollenklemmen, maar zijn eenvoudiger in gebruik. Onze specialisten vertellen u graag meer over deze moderne methodes om mollen te bestrijden in uw tuin. Vaak is het bestrijden van mollen niet voldoende om de mollen een jaar later opnieuw uit de tuin te weren.

Neem vandaag nog contact met onze ongediertebestrijders op in uw regio, om de mogelijkheden geheel vrijblijvend door te spreken.

Veelgestelde vragen

Hoe gaan de aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade te werk?

Bij het bestrijden van ongedierte in woningen en bedrijfspanden werken onze ongediertebestrijders volgens een vast patroon. De bestrijders beginnen met het informeren bij de partijen die hun hebben ingeschakeld of zij enig idee hebben om welke soort ongedierte het gaat, waar deze zich bevindt en hoelang deze al aanwezig is in de ruimte. Vervolgens gaan ze met behulp van speciale hulpmiddelen op zoek naar het ongedierte om direct op basis van de bevindingen een passende oplossing te bieden. Op een later moment komen ze terug om te controleren of het ongedierte niet is teruggekeerd. Mocht dit toch het geval zijn, dan zorgen ze opnieuw voor de bestrijding ervan.

Hoe werkt de spoedservice?

Vaak bevindt het ongedierte zich pas net in een woning of bedrijfspand op het moment dat onze ongediertebestrijding ingeschakeld wordt. Er zijn situaties denkbaar, waarbij u direct geholpen wilt worden. Denk bijvoorbeeld aan een wespen- of muizenplaag. In dit geval kunt u op de hulp van de spoedservice rekenen. Deze spoedservice komt direct bij u langs om u een passende oplossing te bieden.

 

Spoedservice inschakelen?

 

0299-787509

Hoe snel zijn de bestrijders ter plekke in geval van spoed?

Wanneer u de hulp van de ongediertebestrijders direct nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een wespennest, kunt u de spoedservice inschakelen. De spoedservice probeert zo snel mogelijk uw kant op te komen, wat vaak binnen een half uur lukt. Het is afhankelijk van de plek waar u woont, hoelang het precies duurt voordat zij bij u langs kunnen komen. Door de ervaring en hulpmiddelen die de ongediertebestrijders hebben, kunnen ze vaak direct voor een passende oplossing zorgen in geval van nood. Houd er rekening mee dat het inschakelen van de spoedservice extra kosten met zich meebrengt.

 

Met spoed een ongediertebestrijder inschakelen?

 

0299-787509

Beschik ik over garantie nadat de bestrijder het ongedierte verwijderd heeft?

Tijdens het bestrijden van het ongedierte in uw woning zullen de bestrijders altijd voor een doelgerichte en vakkundige aanpak zorgen. Zo is de kans minimaal dat het ongedierte in uw woning of bedrijfspand terugkeert na het bestrijden hiervan. Helaas is het in geen geval mogelijk om een garantie te geven dat het ongedierte niet weer terugkeert. Wij raden u daarom aan om enige tijd na het uitvoeren van de ongediertebestrijding een preventieve controle in uw woning uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat u verlost bent van het ongedierte!

Ik heb last van ongedierte, maar ik weet niet wat het is, wat moet ik doen?

Ongedierte is erg vervelend! Als gevolg van de ongedierte kunnen er verschillende vormen van schade aan uw woning ontstaan, kunnen er ziektes bij uw woning naar binnen worden genomen, enzovoorts. Wanneer u last heeft van ongedierte kunt u de hulp van onze ongediertebestrijding inschakelen. De ongediertebestrijder zoekt naar het type ongedierte waar u last van heeft en zorgen direct voor een passende oplossing. Ongedierte komt in tal van verschillende soorten voor, waardoor het logisch is dat u niet precies weet welke type ongedierte er in uw woning leeft.

 

Direct een ongediertebestrijder bij u in de buurt inschakelen?

 

0299-787509

Hoe vaak komen de bestrijders terug om het ongedierte te bestrijden?

Wanneer u de hulp inschakelt van een aangesloten bestrijder voor het bestrijden van ongedierte in uw woning proberen zij het ongedierte in een keer te bestrijden. Het is logischerwijs van het type ongedierte en de tijd dat het ongedierte al in uw woning leeft afhankelijk, hoe makkelijk het ongedierte te bestrijden is. Mocht het ongedierte niet in een keer te bestrijden zijn, dan komen ze nog eens bij u langs om de behandelmethode opnieuw uit te voeren. Vooraf geven ze u een indicatie van de behandelduur voor het bestrijden van het ongedierte in uw woning.

Zijn de aangesloten bestrijders van De Bestrijdingsbrigade gecertificeerd?

Ja, alle aangesloten ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade zijn gecertificeerd! Dit betekent dat u verzekerd bent van een vakkundige en professionele oplossing, als u via ons hulp inschakelt voor het bestrijden van ongedierte. Naast de beschikking over deze certificaten, hebben zij ook een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. Zij helpen u bij de bestrijding van wespen, muizen, houtworm, kevers, torren en tal van andere ongediertesoorten. Doordat wij enkel met gecertificeerde specialisten samenwerken bent u verzekerd van een professionele oplossing als u de hulp inschakelt van een vakman bij het bestrijden van ongedierte.

Contact

Bel direct en de bestrijder probeert u vandaag nog te helpen

Heeft u direct de hulp nodig van een vakman aangesloten bij De Bestrijdingsbrigade in Volendam? De aangesloten bestrijders staan graag voor u klaar voor het bestrijden van ongedierte. Vaak kunnen ze u dezelfde dag nog helpen! Mét garantie op iedere klus.

 • Garantie op elke ongedierteklus
 • Gecertificeerde bestrijders