✓ Bestrijding & preventie

✓ Milieuvriendelijk

✓ Snel en effectief

✓ Ook bij spoed

Heeft u last van bedwantsen?

Zoek op uw plaats

Bedwantsen bestrijden in huis? Wij helpen u!

Bedwantsen bestrijden blijkt voor veel mensen niet eenvoudig te zijn, mede doordat bedwantsen een van de meest vervelende en hardnekkige soorten ongedierte zijn. Onze ongediertebestrijders helpen u graag bij het bestrijden van de bedwantsen in uw woning. Door de ruime expertise die De Bestrijdingsbrigade hierin hebben, kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze helpen bij het bestrijden van deze vorm van ongedierte in huis. Bedwantsen bestrijden is niet alleen belangrijk om uw meubels en kleding in een goede staat te houden, ook is het beter voor uw gezondheid. Bedwantsen kunnen u tijdens uw slaap bijten, ook al zult u dit niet direct doorhebben.

 

bedwantsen bestrijdenHet herkennen van bedwantsen in huis

De bestrijding van bedwantsen is onder meer zo moeilijk, doordat bedwantsen erg lastig te herkennen zijn. Daarnaast zijn de bedwantsen vaak tijdens de nacht actief, terwijl u zelf nog slaapt. Ook zijn de beestjes soms dermate klein, dat u ze in veel gevallen niet eens ziet. Veel voorkomende symptomen van bedwantsen zijn rode, onverklaarbare vlekjes in uw bed of een behoorlijke jeuk op uw lichaam. Bedwantsen bestrijden wordt hierdoor een hele uitdaging!

Veel mensen denken in dit geval dat zij bedwantsen bestrijden door alle kleding en het beddengoed in de was te doen. Dit zou u bijvoorbeeld ook doen als u luis heeft! Bedwantsen bestrijden werkt in de meeste gevallen echter niet op deze manier. Tijdens het verplaatsen van de kleding of het beddengoed kunnen de bedwantsen zich elders in uw woning vestigen. Zo moet u ook op andere plekken bedwantsen bestrijden.

 

Hulp van onze ongediertebestrijders

Onze ongediertebestrijders kunnen u helpen bij de bestrijding van bedwantsen. Bedwantsen bestrijden wij door eerst de plek te lokaliseren waar de beestjes actief zijn. Vervolgens proberen we de bedwantsen met de juiste middelen te bestrijden, zonder dat u hier zelf last van heeft. Vaak verstoppen de bedwantsen zich op een duistere plek, waar u zelf niet direct zal kijken. Door de ervaring die wij hebben, weten wij deze plekken wel te vinden!

De zes voordelen van De Bestrijdingsbrigade op een rijtje:

  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte oplossing
  • Bestrijding & preventie
  • Innovatief
  • Flexibel & betrokken
  • 24/7 bereikbaar

Ongediertebestrijding

Neem vandaag nog contact op met De Bestrijdingsbrigade in uw regio!

Bedwantsen in huis laten bestrijden

Bedwantsen in huis kunt u het beste door de ongediertebestrijders van De Bestrijdingsbrigade laten bestrijden. Doordat de bedwantsen extreem hardnekkig zijn zullen bestrijdingspogingen die u zelf onderneemt vaak niet in één keer succesvol verlopen. Is het bestrijden van bedwantsen in huis niet geslaagd? Dan zal het probleem alleen maar erger worden. De bedwantsen bestrijden wordt daardoor ook steeds lastiger. Bespaar daarom het geld om bestrijdingsmiddelen te kopen waarmee u zelf de strijd met de bed bugs aangaat. U kunt veel beter vanaf het begin meteen de bedwantsen in huis laten bestrijden door De Bestrijdingsbrigade.

 

Het bestrijden van bedwantsen zal door onze ongediertebestrijders met verschillende bestrijdingsmethodes worden aangepakt. Als eerste richten wij ons op de plek waar u door de insecten gebeten bent. In de meeste gevallen zal dit uw bed zijn. Het kan echter ook voorkomen dat bedwantsen in tapijt, kleding of meubels in uw huis zitten. Na de insecten hier eerst verwijderd te hebben is het bedwantsen bestrijden nog niet ten einde. De rest van het huis zal namelijk ook onderzocht worden op de aanwezigheid van de beestjes. Door hun kleine formaat kunnen bedwantsen zich overal verstoppen. Zij kunnen zelfs in huis achter het behang zitten. Onze specialisten weten precies waar zij moeten kijken om de bestrijding van bedwantsen in huis in één keer te laten slagen.

 

Bedwantsen bestrijden met warmte

Bedwantsen bestrijden begint op de plek waar u als eerste met hen geconfronteerd bent. In de meeste gevallen is dit een bed en heeft u de aanwezigheid opgemerkt door de symptomen van een bedwantsen beet op uw huid. De bed bugs houden zich schuil in uw lakens en ander beddengoed om ’s nachts ongemerkt uw bloed te kunnen zuigen. Het is niet nodig om meteen uw beddengoed en matras weg te gooien. U kunt namelijk de bedwantsen bestrijden met warmte. Een hoge temperatuur zullen de bloedzuigende insecten niet overleven. De eerste stap in de bestrijding van bedwantsen is daarom het wassen of stomen van lakens, dekens, dekbedovertrekken en kussenslopen.

 

Het wassen van het beddengoed moet op een temperatuur van 60 graden of hoger gebeuren om het bedwantsen bestrijden met warmte te laten slagen. Let op dat u onderweg naar de wasmachine de bedwantsen niet verder door de woning verspreidt. Kan uw kleding of lakens niet op deze hoge temperaturen gewassen worden dan kunt u deze ook niet zomaar professioneel laten stomen. Een stomerij zal namelijk niet blij zijn als u zorgt voor een verspreiding van bedwantsen. De Bestrijdingsbrigade kan op locatie de bedwantsen bestrijden met warmte met onze eigen stoommachines. Wij kunnen ook uw matras met stoom behandelen om bedwantsen te bestrijden.

 

 

Wat te doen tegen bedwantsen

Wat te doen tegen bedwantsen is iets dat veel mensen zich afvragen. Dit is zeker het geval als u na een nacht slapen bent wakker geworden met een bedwantsen beet op uw lichaam. Direct De Bestrijdingsbrigade bellen is wat u kunt doen tegen bedwantsen. Wij kunnen met spoed bij u langskomen en zorgen voor een snelle en effectieve bestrijding. Met onze hulp kunt u snel weer van een welverdiende nachtrust genieten.

 

Wat wij doen tegen bedwantsen bestaat uit verschillende bestrijdingsmethodes. Dit is noodzakelijk om van de bed bugs verlost te raken. De bedwantsen bestrijden met warmte is een bestrijdingsmethode die De Bestrijdingsbrigade zal inzetten. Hieronder verstaan we het op hoge temperatuur wassen of stomen van beddengoed, tapijten en kleding. Daarna zullen ook bestrijdingsmiddelen worden ingezet om de bedwantsen te bestrijden. Bedwantsen zullen zich op allerlei plekken verstoppen en daar ook hun eitjes leggen. Om de bestrijding van bedwantsen succesvol te laten verlopen moet op deze plekken bestrijdingsmiddelen worden gespoten. Het is enorm belangrijk om alle verstopplekken van de beestjes in één keer te vinden. Als er plekken worden overgeslagen zal u namelijk na de kortste tijd uzelf opnieuw afvragen wat te doen tegen bedwantsen.

 

Zo kunt u bedwantsen voorkomen

Vaak liften bedwantsen op uw kleding mee naar uw huis vanaf een locatie de u bezocht heeft. Hotels zijn vaak een belangrijke schakel in de verspreiding van bedwantsen. Hoteleigenaren moeten daarom ook zeer alert zijn op de aanwezigheid van bedwantsen. Niet alleen omdat bedwantsen in bedden van hotelkamers bijdragen aan het verspreiden van de insecten. Gasten die wakker worden met bedwantsen beten op hun lichaam kunnen ook de reputatie van uw hotel in één klap verpesten. Voor iedereen die bang is om met bed bugs in huis of hotel geconfronteerd te worden. Zo kunt u bedwantsen voorkomen.

 

De kans is altijd aanwezig dat mensen die op een locatie met bedwantsen geweest zijn, de beestjes ongemerkt meenemen. U kunt dan nog altijd de overlast van bedwantsen voorkomen. Kleding na een reis onmiddellijk wassen is een goede voorzorgsmaatregel. Beddengoed en vloerbedekking of tapijten moet u ook altijd regelmatig schoonmaken om bedwantsen te voorkomen. Op deze manier kunt u vaak voorkomen dat de insecten zich voortplanten. Wordt u toch een keer wakker met de symptomen van een bedwantsen beet op uw lichaam? Onderneem dan direct actie en neem contact op met De Bestrijdingsbrigade. Wij helpen u zowel met de bestrijding als preventie van bedwantsen.

Werkgebied

De Bestrijdingsbrigade is in heel Nederland actief. U vindt ons onder andere in de volgende plaatsen:

 

Heeft u last van een ander ongedierte? Bekijk dan ons complete overzicht!

Ongedierte in huis?

Last van wespen, muizen, bedwantsen of andere ongediertes? Of heeft u een ander probleem?

Zoek op uw woonplaats

Zoek op postcode of stad en vind de bestrijder bij u uit de buurt.

Wij helpen u direct

De Bestrijdingsbrigade zorgt voor een permanente oplossing van uw ongedierte probleem.

Waar kunnen we u van dienst zijn?